Ferm

Klussen hoef je nooit alleen te doen. Bij Ferm zijn ze namelijk altijd op zoek naar de beste power tools die jou van dienst kunnen zijn bij klussen in of rondom het huis en in de werkplaats. Door jarenlange ervaring en passie, weten de experts van Ferm wat klussers nodig hebben om hun klussessies tot een succes te maken. Zij streven er altijd naar om producten op de markt te brengen die kwalitatief goed en gebruiksvriendelijk zijn. Hier worden ze niet alleen zelf gelukkig van, ook vanuit onze klanten krijgen we regelmatige positieve feedback over de handige producten van Ferrm. En daar zijn we blij mee!

Waar ze in 1965 klein zijn begonnen, is Ferm inmiddels uitgegroeid tot groot bedrijf met vestigingen in Zwolle en Shanghai. Daarnaast zijn er wereldwijd zo’n veertig verkooppunten. We zijn er ontzettend trots op dat we van onze klanten het vertrouwen krijgen om door te gaan met het verkopen van de produkten van Ferm. Zij zijn namelijk goed in het maken van ergonomische gereedschappen tegen een betaalbare prijs. Hierdoor wordt klussen écht leuk voor iedereen. Als beginner en als professional.

 

 

Achteraf betalen via Billink

Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het plaatsen van deze cookies. Lees de privacy statement voor meer informatie. Copyright © 2006 - 2018 - Maxgereedschap


Gemiddelde score o.b.v. 696 beoordelingen:  8.8